ВО ДВИЖЕЊЕ СО МАРКО

ВО ДВИЖЕЊЕ СО МАРКО
Born
11 March 2011

Вестите кој никој не сака да ги чита а вие сакате да ги избегнете Марко ги прави ултра интересни и ви ги презентира во цели 3 часа.

Од понеделник до петок од 14 до 17 часот Марко се грижи попладнето да биде супер забавно на РАДИО ХИТ.

Завршете го вашето работно време со позитивна енергија и добро расположение.