ФАТИ РИТАМ

ФАТИ РИТАМ
Born
11 March 2011

Секој работен ден слушајте ФАТИ РИТАМ заедно со Ненад од 10:00 до 12:00 часот на РадиоХИТ!

Направете го вашето предпладне забавно и фатете го ритамот на денот со куп хитови од врвот на светските топ листи, награди, настани, гостувања и промоции.

Додека вие си бркате работа нашата е добро да ве забавуваме!!!