УТРИНСКА ГИМНАСТИКА

УТРИНСКА ГИМНАСТИКА
Born
11 March 2011

Секој работен ден пиjте го првото утринско кафе заедно со Ненад во точно 08:00 часот.

Ова шоу е наменето за будење на умот и телото на нашите слушатели, но истовремено како главна цел и задача има да донесе насмевка на лицето на секој од вас и да пренесе позитивна енергија низ етерот, но и да ги подготви своите слушатели за работниот ден кој следува.

Во текот на овие 120 минути ги слушате најголемите и најслушаните хитови, од светската сцена а во целиот термин ги дознавате и сите актуелни информации за Македонија и светот, културни случувања и куп интересни вести…

Утрото е супер со РАДИО ХИТ, раздвижете го заедно со нас!!!