КОНТАКТ

Прво комерцијално интернет радио кај нас, со 24 часовна музичко-говорна содржина кое ве забавува каде и да сте ширум светот.

Бидете дел од новата радио генерација на интернет што ќе ви го направи максимално забавно вашето секојдневие кога и да посакате.
Ова е радио кое емитува само хитови од домашната и странска забавно музичка продукција.

Функционира од март 2011 година, а во него покрај хитовите ја има и најдобрата радиска екипа составена од тим на млади луѓе со куп оргинални идеи и секогаш расположени за нашите слушатели.

Веќе докажан радио тим ви нуди оргинални емисии и ексклузивни содржини од забавно едукативен и информативен карактер.
А за сите наши редовни слушатели секојдневно се трудиме да приредиме и куп изненадувања, гостувања, награди…

Нова радио генерација на интернет!

ПИШЕТЕ И КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАС: