ФЛЕШ вести

ФЛЕШ ВЕСТИ

ФЛЕШ ВЕСТИ

Слушајте ги ФЛЕШ ВЕСТИТЕ на Радио Хит секој час од 9:00 до 18:00 часот. Ова се топ информациите за денеска 06 окт 2016 Вчерашниот референдум кој се одржа на УКИМ беше успешен. Вкупно 2767 студенти од 22 факултети излегле да го дадат својот глас. Повеќето, или 2615 студенти ...

nenad

May 20th, 2016

No comments