ПРЕДПЛАДНЕВНО ЗАГРЕВАЊЕ

ПРЕДПЛАДНЕВНО ЗАГРЕВАЊЕ
Born
11 March 2011

 

Прифатете ги предизвиците на работиот ден со одлична музика, ги третираме најпопуларните дневни муабети и најзначаните настани во домашни и светски рамки поврзани со култура, забава, музика, живот, спорт и сл.

Од понеделник до петок од 10 до 12 часот Кристина се грижи претпладнето да биде супер раздвижено на РАДИО ХИТ.

Подгответе се за денот со позитивна енергија и добро расположение.