ФАТИ РИТАМ

ФАТИ РИТАМ
Born
11 March 2011

Секој работен ден точно на пладне ФАТИ РИТАМ заедно со Ненад од 12:00 до 16:00 часот на РадиоХИТ!

Направете го вашето пладне и попладне забавно и фатете го ритамот на денот со куп хитови од врвот на светските топ листи, награди, настани, гостувања и промоции.

Додека вие си бркате работа нашата е добро да ве забавуваме!!!