NEW

ЕКСКЛУЗИВНО, секоја вечер „СТЕНД АП РАДИО ШОУ“

ЕКСКЛУЗИВНО, секоја вечер „СТЕНД АП РАДИО ШОУ“

За прв пат во македонскиот радио етер ви претставуваме „Стенд ап радио шоу“ кое што во соработка со нашите пријатели „Стенд ап Македонија“ ќе можете да го слушате секоја вечер на Радио ХИТ 107,4 фм на полноќ. Насмејте се во цели 30 ...

nenad

August 30th, 2019

ХИТ АУДИЦИЈА: Биди водителка во Радио ХИТ 107,4 фм!

ХИТ АУДИЦИЈА: Биди водителка во Радио ХИТ 107,4 фм!

Доколку сакате забавна работа, нови контакти, интересна и распеана работна атмосфера и многу нови можности оваа есен придружете се во нашиот тим. Ако си кул, комуникативна  ведра и духовита личност со општи познавања, искористи ја оваа

nenad

August 29th, 2019

POWER PLAYS

EVENTS/PARTY

16
Oct
2019
КАРАОКЕ ШОУ со Ненад

КАРАОКЕ ШОУ со Ненад

12:00 am - 04:00 am
Central Park Summer Club

СРЕДА КАРАОКЕ ШОУ СО НЕНАД  – Караоке за Цел Град Традиционалното најдобро караоке повеќе од 10 години продолжува во Среда во Club Avenue!!!    

Wednesday