SHOWbizz

Пејачката на одмор во Цирих: Ријана го покажа задникот во жолта танга

Пејачката на одмор во Цирих: Ријана го покажа задникот во жолта танга

Поради нејзината „Anti world tour“, Ријана постојано патуваше од Северна Америка, Европа па се до Азија.

Ријана

Но, пејачката е забележана како ужива на нејзиниот повеќе од заслужен одмор, на базен во Цирих, Швајцарија.

Ријана

28-годишната ѕвезда навистина се забавуваше со чаша розе вино во раката, облечена во жолти танга бикини во кои изгледаше одлично.

Ријана

nenad

August 19th, 2016

No comments

Comments are closed.