SHOWbizz

Џони Деп и Амбер Харт се разведоа: Актерката ги донираше милионите во хуманитарни цели

Џони Деп и Амбер Харт се разведоа: Актерката ги донираше милионите во хуманитарни цели

Амбер Харт ќе ги донира сите 7 милиони долари што ги доби од разводот со Џони Деп во добротворни цели, односно за помош на малтретирани жени и болни деца.

30-годишната Харт ќе ги донира парите во „Американската Унија за граѓански права“ и во Детсската болница во Лос Анџелес, каде и таа самата волонтира веќе 10 години.

Џони Деп и Амбер Харт

Парите подеднакво ќе бидат поделени на организациите.

„Парите немаа никаква важност за мене и никогаш немале, освен износот кој ќе можам да го донирам во хуманитарни цели со надеж да им помогнам на оние кои не се толку силни да се одбранат самите.“, изјави Амбер за нејзиниот развод со познатиот актер.

Амбер Харт

nenad

August 19th, 2016

No comments

Comments are closed.