SHOWbizz

Селена Гомез има нова фризура!

Селена Гомез има нова фризура!

Младата пејачка Селена Гомез често ги менува своите фризури и бои на коса.

Иако сеуште не е спремна за драстични промени и овој пат таа се одлучила за мала промена, но со голем ефект.

На еден од настапите на својата светска турнеја по име „Revival Selena“, ја покажа ишишаната коса и изгледаше прекрасно.

Оваа виткана фризура вероватно се постигнува со виткање на секој прамен на другата страна.

Се надеваме дека новата фризура, Селена нема да ја носи само на настапи поради тоа што оваа фризура стварно многу убаво и стои.

селена фризура

селена фризура

селена фризура

nenad

July 28th, 2016

No comments

Comments are closed.