SHOWbizz

Фустани кои низ годините предизвикаа скандал во светската мода

Фустани кои низ годините предизвикаа скандал во светската мода

Модата низ годините запишува фустани кои оставиле силен печат врз модната историја, но тука се и оние кои предизвикале сандал во светски рамки.

Од Синди Крафорд до Елизабет Харли, Шер и Ријана, ова се фустаните кои се паметат со децениии.

Џејн Менсвилд – 1957 година

фустани скандал

Керол Бакер – 1964 година

фустани скандал

Шер – 1974 година

фустани скандал

Синди Крафорд – 1991 година

фустани скандал фустани скандал

Кејт Мос – 1993 година

фустани скандал

Елизабет Харли – 1994 година

фустани скандал

Роуз Мек Гован – 1998 година

 

фустани скандал фустани скандал

Џенифер Лопез – 2000 година

фустани скандал

Тони Брекстон – 2001 година

фустани скандал

Гвинет Палтроу – 2002 година

фустани скандал

Анџелна Џоли – 2012 година

фустани скандал

Амбер Роуз – 2014 година

фустани скандал

Ријана – 2014 година

фустани скандал

Мајли Сјрус – 2015 година

фустани скандал

Бела Хадид – 2016 година

фустани скандал

nenad

September 20th, 2016

No comments

Comments are closed.