SHOWbizz

По обвинувањата за насилство врз децата: Бред Пит направи тест за дрога и алкохол

По обвинувањата за насилство врз децата: Бред Пит направи тест за дрога и алкохол

По скандалот дека Бред Пит го удрил своjот син Медокс за време на лет во приватниот семеен авион, актерот доброволно се подложи на тест за дрога и алкохол.

Пит сака да докаже дека гласините се лажни и дека тој никогаш не би посегнал на своето дете, соопшти сајтот „TMZ“.

Се смета дека токму тоа било причината Џоли да ги поднесе документите за развод, а на случката сведочел член на екипажот кој ја известил полицијата во Ел Еј.

Детето е прегледано од лекари и по него немало траги од насилство.

бред пит и анџелина џоли

nenad

September 30th, 2016

No comments

Comments are closed.