КАРАОКЕ ШОУ со Ненад

КАРАОКЕ ШОУ со Ненад
04
/ Mar
Wednesday
2020

КАРАОКЕ ШОУ со Ненад

Location
Скопје
Venue
Club Avenue
Time
12:00 am - 04:00 am

СРЕДА КАРАОКЕ ШОУ СО НЕНАД  – Караоке за Цел Град

Традиционалното најдобро караоке повеќе од 10 години продолжува во Среда во Club Avenue!!!