NEW

Радио ХИТ заедно со дел од естрадата во кампања #СЕДИДОМА

Радио ХИТ заедно со дел од естрадата во кампања #СЕДИДОМА

Во време на изолација и интернет сите бараме решение како да го поминеме секојдневието. Во ова време кога ништо не е исто и деновите ги минуваме во своите домови регионалното Радио ХИТ реши да направи кампања за своите слушатели како ...

nenad

March 28th, 2020

SHOWS

POWER PLAYS

EVENTS/PARTY

04
Mar
2020
КАРАОКЕ ШОУ со Ненад

КАРАОКЕ ШОУ со Ненад

12:00 am - 04:00 am
Club Avenue

СРЕДА КАРАОКЕ ШОУ СО НЕНАД  – Караоке за Цел Град Традиционалното најдобро караоке повеќе од 10 години продолжува во Среда во Club Avenue!!!

Wednesday

тел: +389 2 551 2711
e-mail: radiohitmk@gmail.com