ХИТ ВЕСТИ

Авион го испразни тоалетот над крузер: 5 патници во критична состојба, 18 повредени

Авион го испразни тоалетот над крузер: 5 патници во критична состојба, 18 повредени

Патниците на крузерот „Lady of the Pacific“ кој плови за Хаваи доживеаа непријатно изненадување. На главата буквално им падна органски отпад, кој беше изсфрлен од Боинг 777 кој и припаѓа на авиокомпанијата „Eva Air“. Авионот ги испразнил тоалетите на патот од Јапонија до Хаваи. За жал тоа го направил над крузерот, па така дел од патниците кои седеле на палубата биле повредени. На пет патника […]

nenad

July 20th, 2017

No comments

POWER PLAY 10 07 2017: Mandinga – Besame

POWER PLAY 10 07 2017: Mandinga – Besame

nenad

July 10th, 2017

No comments