ХИТ ВЕСТИ

Биди дел од тимот на Радио ХИТ!

Доколку сакате забавна работа, нови контакти, интересна и распеана работна атмосфера и многу нови можности придружете се во нашиот тим. Ако си кул, комуникативна  ведра и духовита личност со општи познавања, искористи ја оваа можност да се прдружиш во нашиот  радио тим  и пријави се на нашата аудиција. Право на пријава имаат момчиња и девојчиња од 18 до 25 години кои што живеат во Скопје […]

nenad

April 13th, 2014

No comments