ХИТ ВЕСТИ

СПОРТСКИ ВЕСТИ

СПОРТСКИ ВЕСТИ

Слушајте ги  СПОРТСКИТЕ ВЕСТИ секој ден на Радио Хит во термините 09:30, 11:30, 13:30, 15:30, 17:30 часот. Ова се топ информациите за денеска 06 окт 2016   ФУДБАЛ Македонскиот напаѓач, Јован Костовски фаќа ритам го белгиската втора лига, па откако минатиот викенд ја затресе мрежата на Ломел во ремито од 2-2 сега погоди и против Тубизе притоа носејќи му победа на неговиот Леувен. КОШАРКА Дебитантот во […]

nenad

May 19th, 2016

No comments

Биди дел од тимот на Радио ХИТ!

Доколку сакате забавна работа, нови контакти, интересна и распеана работна атмосфера и многу нови можности придружете се во нашиот тим. Ако си кул, комуникативна  ведра и духовита личност со општи познавања, искористи ја оваа можност да се прдружиш во нашиот  радио тим  и пријави се на нашата аудиција. Право на пријава имаат момчиња и девојчиња од 18 до 25 години кои што живеат во Скопје […]

nenad

April 13th, 2014

No comments