КАРАОКЕ ШОУ со Ненад

КАРАОКЕ ШОУ со Ненад
10
/ Jul
Wednesday
2019

КАРАОКЕ ШОУ со Ненад

Location
Скопје
Venue
Club Privilige
Time
12:00 am - 04:00 am
Price
бесплатен

СРЕДА КАРАОКЕ ШОУ СО НЕНАД  – Караоке за Цел Град

Традиционалното најдобро караоке повеќе од 10 години продолжува во Среда во Summer Club Privilige!!!