СООБРАЌАЈ

ИНФOРМАЦИИ ЗА СООБРАЌАЈОТ

ИНФOРМАЦИИ ЗА СООБРАЌАЈОТ

Информаците за сообраќајот во Скопје и Македонија на Радио ХИТ ги слушате секој ден во термините од 9:15 до 18:15 часот. Информација за сообраќајот за 06 окт 2016 СОСТОЈБА: Сообраќајот на сите државни патишта се одвива без забрани, по претежно влажни коловози. ВНИМАТЕЛНО: ...

nenad

May 20th, 2016

No comments