Интервју со Влатко Илиевски

Интервју со Влатко Илиевски
Release date
21 May 2013
Интервју со Влатко Илиевски
21 May 2013 |

Радио промоција на новиот хит сингл „Во парк” на Влатко и Викторија Лоба.

Слушнете што кажа Влатко за оваа сеработка и како свучи овој нов хит дует.