Интервју со Тајзи

Интервју со Тајзи
Release date
17 October 2013
Интервју со Тајзи
17 October 2013 |

Промо интервју и промоција на новиот албум на Тајзи – Нешто поинакво,

премиерно во РАДИО ХИТ на 17 октомври 2013.