Интервју со Рената

Интервју со Рената
Release date
12 September 2012
Интервју со Рената
12 September 2012 |

Интервју на Рената Кралевска на првото комерцијално интернет РАДИО ХИТ.

Муабетиме за големиот успех на нејзиниот хит „Time, time” ,што значи за неа изданието на „Radio Express”, како се справува со популарноста и кои се нејзините планови…