ХИТ ТОП 10

ХИТ ТОП 10
Born
28 April 2017

ХИТ ТОП 10 заедно со Кристина!
Секој петок премиерно во 21:00 и репризно недела во 14:00 и среда во 16:00 ги преслушуваме десетте најактуелни и највртени хитови единствено во Хит топ 10.
Во 60 минути ги пакуваме и најактуелните новитети и информации за најголемите музички ѕвезди.