ХИТ МИКС

ХИТ МИКС
Born
03 December 2013

 

Секој четврток и сабота во 22:00 бидете дел од диско часот на Радио ХИТ.
Слушајте ги најновите хитови во супер ремикс каде и да сте и уживајте во диско забавата цели 6о минути.
Загрејте се пред вашето излегување или додека сте со вашите пријатели и направете си диско забава.