КАРАОКЕ ШОУ со Ненад

КАРАОКЕ ШОУ со Ненад
27
/ Sep
Wednesday
2017

КАРАОКЕ ШОУ со Ненад

Location
Скопје
Venue
Central Park Privilege Club
Time
12:00 am - 04:00 am
Price
бесплатен

СРЕДА КАРАОКЕ ШОУ СО НЕНАД  – Караоке за Цел Град

Традиционалното најдобро караоке повеќе од 10 години продолжува во Среда во Central Park Privilege Club !!!