ВЕСТИ

ЕКСКЛУЗИВНО, секоја вечер „СТЕНД АП РАДИО ШОУ“

ЕКСКЛУЗИВНО, секоја вечер „СТЕНД АП РАДИО ШОУ“

За прв пат во македонскиот радио етер ви претставуваме „Стенд ап радио шоу“ кое што во соработка со нашите пријатели „Стенд ап Македонија“ ќе можете да го слушате секоја вечер на Радио ХИТ 107,4 фм на полноќ.

Насмејте се во цели 30 минути со најдобрите македоски стенд ап комичари и уживајте во нивното шоу каде и да сте!

nenad

August 30th, 2019

No comments

Comments are closed.