ВЕСТИ

ХИТ АУДИЦИЈА: Биди водителка во Радио ХИТ 107,4 фм!

ХИТ АУДИЦИЈА: Биди водителка во Радио ХИТ 107,4 фм!

Доколку сакате забавна работа, нови контакти, интересна и распеана работна атмосфера и многу нови можности оваа есен придружете се во нашиот тим.

Ако си кул, комуникативна  ведра и духовита личност со општи познавања, искористи ја оваа можност да се придружиш во нашиот  радио тим  и пријави се на нашата аудиција.

Право на пријава имаат девојки од 18 до 30 години кои што живеат во Скопје со или без водителско искуство, но гоооолема желба и талент.

Доколку сакате да аплицирате потребно е да го испратите вашите податци со аудио снимка направена од вашиот мобилен телефон во нашето сандаче на нашата Фејсбук фан страна Radio Hit Macedonia или на radiohitmk@gmail.com!

Со најдобрите ќе се дружиме во етер, а слушателите ќе бираат која сакаат да ја слушаат секој ден!!!

Биди дел од нашиот ХИТ ТИМ и пријави се веднаш!!!

nenad

August 29th, 2019

No comments

Comments are closed.